Om mig

billede-af-ejeren-af-klinik-ah-bodyzone-annette-harpsoe

Hej – Og velkommen til Klinikken.

Mit navn er Annette og jeg er indehaver af AH Bodyzone.

Jeg er uddannet RAB-godkendt Zoneterapeut og Massør samt Skadesterapeut og Muskelterapeut.

At være RAB-godkendt betyder, at jeg udover ovenstående, har den Sundhedsfaglige Grunduddannelse, som indebærer grundig undervisning i fysiologi og anatomi samt sygdomslære og farmakologi. Der ud over er jeg ligeledes undervist i flere forskellige behandlingsteknikker såsom kostvejledning og psykologi. Alt dette tilsammen, danner stor basisviden omkring kroppen og dens sammensætning.

Det betyder også, at du kan få tilskud til behandling med Zoneterapi enten via Sygeforsikringen ”Danmark” eller via din sundhedsforsikring.

Alt dette giver mig en unik mulighed for at hjælpe din krop tilbage i balance ad naturlige veje.

Da jeg er af den overbevisning at kroppen langt hen ad vejen kan helbrede sig selv hvis den får naturlig hjælp og tid, var det et naturligt valg at blive behandler. Zoneterapi og Massage er naturlige behandlingsformer til helingsproces for både krop, psyke og sjæl. De kommer rundt om mange aspekter og langt hen ad vejen, kan de ofte stå alene i behandlingsmæssig øjemed.

Jeg ønsker at kombinere min viden omkring de forskellige behandlingsformer, så jeg kan give dig som klient den mest målrettede og resultatorienterede behandling der er mulig.

Forekommer der situationer ud over mine kompetencer, henviser jeg naturligvis til anden faglig ekspertise eller til læge i det etablerede system. 

Der føres lovpligtig journal over alle mine klientbehandlinger og jeg har naturligvis tavshedspligt.

I mine behandlinger bruger jeg rene og naturlige produkter, da det er yderst vigtigt, ikke at skabe yderligere gener eller ubalancer i kroppen.

Ønsker du at forlænge din behandling med de produkter jeg bruger i klinikken, er du velkommen til at kigge forbi min lille webshop. Her finder du cremer, olier og andre lækre produkter som jeg anbefaler.

Jeg behandler mine klienter hjemme i privaten, men har mulighed for at komme ud til dig hvis dette passer bedre.